Home » KORABI Dibër » Donacieonet e Korabit 2006

Donacieonet e Korabit 2006

15 Janar 2006

Klubi Futbolloistik Korabi, Dibër

I nderuari Z. Jani

Në emër të Klubit Futbollistik Korabi nga New York’u dhe në emrin tim personal, ju uroj Vitin e Ri 2006 dhe festën e Kurban Bajramit, si dhe suksese në të gjithë lamitë për vitin a ardhshëm.

Sic e dini, ne morëm iniciativë për të grumbulluar donacione për ti ndihmuar klubit amë, së pakti me një shumë prej $13,200, për ti mbuluar shpenzimet për këtë sezonë.

Me plotë krenari dhe kënaqësi, duke falenderuar të gjithë komunitetin Dibran në Sh.B.A., kam nderin t’ju lajmëroj që aritëm të grumbullojmë donacione në shumë prej $ 15,000.

Bashkangjitur e keni edhe listen e donatorëve.

NY KORABI $1,240
Ilir Rusi, Benjamin Maintenance $1,500
Shoqata Atdhetare Dibrane $1,000
Ilber Pilku, All State Scaffold $1,000
Murat Mela, NY Korabi $500
Alit Jani, NY Korabi $500
Shpetim Ramku, NY Korabi $500
Neat Krkuti, NY Korabi $500
Dr. Qeram Pacuku $500
Ismail Greva, NY Korabi $300
Lanti Krivca, Rossville Pizza $300
Valdet Kelmendi (Peja) $300
Parim Papraniku, NY Korabi $200
Abedin Ollomani $200
Agron Krivca $200
Atli Gorenca $200
Bardhyl Kosovrasti $200
Dashi Miftari, Pronto Pizza $200
Fisnik Daci, Alba Maintenance $200
Gonxhe Fazliu, Klubi ke Demat $200
Qemal Pacuku $200
Sadik Ollomani $200
Xheladin Pjeca $200
Xhevat Dema $200
Ylli Alizoti $200
Zeqo Papraniku, NY Korabi $150
Lavderim Gorenca $150
Adem Klobocishta, NY Korabi $100
Agim Fishta, NY Korabi $100
Bashkim Abdullai, NY Korabi $100
Faton Papraniku, NY Korabi $100
Rifat Ollogu, NY Korabi $100
Toni Ramku, NY Korabi $100
Agim Kasapi $100
Ago Maqellara $100
Agron Sela $100
Arjan Trenova $100
Astrit Krkuti $100
Avderim Papraniku $100
Blerim “Beka” Cami $100
Emin Civuli, C & K Insurance $100
Feta Fishta $100
Flamur Fisheku $100
Idriz Mati $100
Lavderim Cami $100
Mensur Bekteshi $100
Myxhait Fejzullai (Struga) $100
Shaban Mullai $100
Sulejman Borova $100
Titi Maqellara $100
Turan Marke $100
Xhavit Papraniku, Ray’s Pizza $100
Fisnik Lazemi (Tirana) $60
Hajro Daci $60
Qamil Cela $60
Adice Veliu $50
Alil Xhemovski $50
Alit Pahumi, NY Korabi $50
Kujtim Kaziu (Tirana), NY Korabi $50
Musa Gjeli (Tirana), NY Korabi $50
Ashim Asanovski $50
Bajram Abdullai $50
Baudin Marke $50
Dashnor Dema, Tony’s Pizza $50
Feim Mjeshtri $50
Gafur Mjeshtri $50
Inajet Cela $50
Isni Mjeshtri $50
Jusuf Samarxhiu $50
Polumb Cela $50
Qemi Shatku $50
Reshat Cami $50
Shkelqim Kllobocishta $50
Sinan Doda $50
Tefik Vojka $50
Zice Cela $50
Fatmir Abdullai $40
Zia Ruhani (Prishtina) $40
Andrea Kutali (Tirana) $20
Fatjon Gorenca $20
Fatmir Kaziu (Tirana) $20
Fatmir Mujo (Tirana) $20
Leonard Cami $20
Maqo Mato (Tirana) $20
Patriot Skudrinja $20
Endrit Dhrimaj (Tirana) $10

Zoti ju bekoftë dhe mire u pafshim verës në Dibër,

Murat Mela, Kryetar
NY Korabi

About admin

Leave a Reply

Translate »