Home » Latest News » Njoftim nga “www.mydibra.com”

Njoftim nga “www.mydibra.com”

Të nderuar bashkëqytetarë:

Me kënaqësi ju informojmë se me një iniciativë të një grup të rinjësh filloj portali informativ për Dibrën, www.mydibra.com. Këtu ju mund të gjeni për veç se informatat më të reja nga Kosova, Maqedonia dhe Shqipëria, informata për muzikën, sportin, kulturën, modën, etj… Mund të gjeni dhe informatat më të reja se çfarë ka ndodhur në Dibër.
Qëllimi i jonë është që të gjithëve t’ju ofrojmë një vend (zonë) ku të gjithë të hyjnë dhe të gjejnë informacionin e duhur. Tek ne informacioni jepet ashtu siç është, pamvarësisht a na pëlqen apo jo, pasi ka ardhur momenti që ti themi gjërat ashtu siç janë.
Prandaj ju bëj thirje që të vizitoni www.mydibra.com .

Ju faleminderit,

Me respekt
Fisnik Saraci

About admin

Leave a Reply

Translate »