Home » KORABI Dibër » Korabi hapi sezonën 2007-2008 me humbje në Prespë

Korabi hapi sezonën 2007-2008 me humbje në Prespë

Prespa – Korabi 2:1

Prespë, 19 gusht 2007 – Korabi startoi kampionatin ne ligën e tretë të Maqedonisë 2007-2008 me humbje si mysafir i Prespës me rezultat 2:1. Duhet theksuar se Korabi ishte ekipa më e mirë në fushën e gjelbër por pati shumë pengesa nga Arbitri që favorizonte ekipin vendas, gjë evidente nëpër lojërat në këtë rang të futbollit Maqedonas.

Edhe sivjet, sipas ekspertëve, Korabi është favorit për të hyrë në ligën e dytë të Maqedonisë, dhe shpresojme që starti me humbje nuk to t’ju pengojë.

About admin

Leave a Reply

Translate »