Home » KORABI Dibër » Korabi me fitore zyrtare

Korabi me fitore zyrtare

KORABI – BRATSTVO 3:0

Arbër Kuka
Dibër, 12 Tetor 2007 – Ndeshja midis Korabit dhe Bratsvos të Prespës nuk u luajt për shkak se ekipi mysafir nuk u pariqit në ndeshje, kështu që ekipi vendas fitoi me rezultat zyrtar 3-0.

About admin

Leave a Reply

Translate »