Home » KORABI Dibër » Korabi vazhdon me rezultate pozitive

Korabi vazhdon me rezultate pozitive

Pitu Guli (Krushevë) – Korabi 0:0

Arbër Kuka
Krushevë, 14 Tetor 2007 – Që nga fillimi i lojës Korabi nisi me një lojë defanzive. Gjatë gjithë lojës, lojtarët mysafir janë mbrojtur shumë mirë, duke mos i dhënë kundershtarit vendas asnjë shancë për të bërë gol, dhe në fund ja aritën qellimin, nxorën një pikë shumë të vlefshme.

Dihet se nuk është lehtë të nxjerësh pikë në Krushevë, por me një lojë të këtillë Korabi qe i sukseshëm.

Korabi është duke lozur disa lojëra shumë të mira, ku mbas 3 ndeshjet e fundit nuk ka asnjë humbje.

Tani do ta presim edhe fitoren e radhës, sepse dihet se në Diber duhet vetëm fitore.

About admin

Leave a Reply

Translate »