Home » KORABI Dibër » Korabi humb zyrtarisht

Korabi humb zyrtarisht

NOVACI – KORABI 3:0 (zyrtarisht)

Arbër Kuka
Novaci, Manastir, 28 Tetor 2007 – Gjyqtari kryesor i dha 3 pikët Novacit.

Loja u luajt në një teren tepër të vështirë, pasi që gjithë lojës rëshjet e shiut mbushën fushën e futbollit dhe nuk mundeshte të luhet një lojë e mirë. Lojtarët e Korabit e nisën lojën mirë, luanin një futboll të hapur ndërsa kundershtari mbroheshte. Këtë herë ekipet i kishin ndëruar rolet pasi që nuk diheshte kush është vendas e kush mysafir (sepse dihet në këtë ligë, ekipet që udhëtojnë jashtë, prej minutës të parë deri në minutën e fundit mbrohen).

Në mesin e pjesës të parë ekipi vendas shënoi një gol nga një kundërsulm, por ky gol nuk ua humbi shpresat lojtarëve Dibranë. Korabi vazhdoj me lojën e tyre ofanzive, bënë disa shanca por nuk i realizuan.

Pjesa e dytë nisi me një lojë edhe më ofanzive e ekipit të Korabit, të cilët deshin të marin pikë nga ky udhetim në Manastir. Shancin më të mirë e kishte Fuat Spahiu, i cili doli ball përball me portjerin kundërshtar, por për fat të keq nuk shënoi gol. Pas këtij shanci të parealizuar, erdhi edhe dënimi. Lojtarët vendas nisën një kundërsulm dhe u afruan afer mbrojtjes të Korabit, dhe aty sulmusi i ekipit të Novacit bëri një faull në sulm duke rëzuar një nga mbrojtësit e Korabit, por këtë gjë gjyqtari kryesor bëri sikur nuk e pa dhe vazhdoj lojën, ku sulmuesi vendas doli para portjerit dhe nuk e pati problem për të shënuar.

Pas këti goli, lojtarët e Korabit në vend se të pajtohen me këtë vendim të gjyqtarit dhe ta vazhdojnë lojën, të revoltuar, kerkuan shpjegim nga gjyqtari dhe ai u përgjegj me 2 kartona të kuq, hodhi nga loja Adrian Mulladautin dhe Abib Klloboçishtën. Pasi që u pa që gjyqtari deshte me çdo kusht të dëmtoje Korabin, lojtarët lëshuan fushën përpara se të mbarojë loja.

Mbas kësaj tërheqje, ekipit Novaci ju dhanë 3 pikë, zyrtarisht 3-0.

Mbas kësaj humbje, Korabi gjendet në vendin e 7-të, nga 16-të ekipe.

TABELA 

Ekipa                                 Ndeshje                        Pikë

1. Novaci                                12                                29 

2. Prespa                                 12                                28

3. Tumbe Kafe                         11                                24

4. Pitu Guli                               12                                22

5. Kravari                                12                                22

6. Vardino                               11                                20

7. KORABI                             12                                19

8. Veleshta                               12                                19

9. Perparimi                              12                                19

10. Makedonski Brod               12                                16

11. Vllaznimi                             12                                13

12. Rabotniku                           12                                13

13. Leshani                               12                                  8

14. Debrca                               12                                  8

15. Mlladost                             12                                  7

16. Stenje Bratsvo                    12                                  7

About admin

Leave a Reply

Translate »