Home » KORABI Dibër » Korabi humbi si mysafir i Mlladostit

Korabi humbi si mysafir i Mlladostit

Mlladost – Korabi 3:1 (2:1)
Gol: Fuat Spahiu

Arbër Kuka
11 Nëntor 2007 – Edhe kjo lojë luheshte pa shumë lojtarë bazë. Me lojtarë të rinj kaq mundet me aritë jashtë Dibrës. Normal që janë të rinj dhe janë shumë më të kufizuar kur luajnë jashte, sepse mungon eksperijenca.

Pjesa e parë ishte e mirë për vendasit, me lehtesi aritën të shënojnë 2 gola. Falë eksperijencës së tij, dhe formen shumë të mirë që ka, Fuat Spahiu u tregua edhe në këtë ndeshje që është një lojtar kyç i Korabit, duke shënuar një gol shumë të bukur. Dhe me këtë rezultat, 2-1 mbaroj pjesa e parë.

Pjesa e dytë vazhdoj me një lojë të dobët nga lojtaret e Korabit, dhe kështu erdhi edhe goli i 3-të i ekipit vendas.

Korabi shpreson që të rikthehen sa më shpejtë lojtarët e formacionit bazë nga lëndimet dhe dënimet që të fillojnë përsëri me rezulltate pozitive si mbrenda ashtu edhe jashtë Dibrës.

Korabi me këtë humbje mban vendin e 6-të në tabelë.

                                              Lojë           Pikë
1 Novaci                                 14                35
2 Prespa                                14                31
3 Kravari                               14                28
4 Pitu Guli                             14                28
5 Vardino                              13                23
6 Korabi                             14                22
7 Veleshta                             14                22
8 Perparimi                          13                19
9 Rabotniku                         14                16
10 Makedonski Brod          14                16
11 Vllaznimi                         12                13
12 Bebarca                           14                11
13 Mlladost                          13                10
14 Leshani                           14                  8
15 Stelje                               14                  7
16 Tumbe Kafe (diskfalifikuar)

About admin

Leave a Reply

Translate »