Home » KORABI New York » Valantine’s Day Dinner Dance

Valantine’s Day Dinner Dance

MBRËMJE GAZMORE

Me rastin e ditës së Shën Valentinit

ditën e

SHTUNË, 16 SHKURT 2008

7 pm – 1 am

ju argëtojnë

Haxhi & Agron Maqellara,

Mimoza Gjikolla, Shqipe Kastrati

me grupin Fisnikët

dhe

DJ TICO

**********

VALANTINE’S DAY

Dinner Dance

SATURDAY, February 16, 2008

7 pm – 1 am

entertainment by

Haxhi & Agron Maqellara,

Mimoza Gjikolla, Shqipe Kastrati

with the FISNIKËT band

and

DJ TICO

About admin

Leave a Reply

Translate »