Home » KORABI New York » Korabi Women start play Feb 17th

Korabi Women start play Feb 17th

On February 17th, 2008

KORABI LYNX

our new ladies team,

will make their debut

participating in the

Long Island Women’s Soccer League 

Indoor Tournament

and will later compete in the

NY Metropolitan Women’s Soccer League

 

**********

Me 17 Shkurt 2008

do të debutojë turnir

në futboll të vogël tek

Long Island Women’s Soccer League

ekipi i po sa formuar i femrave

KORABI LYNX

dhe më pastaj do të bëjnë gara në

NY Metropolitan Women’s Soccer League

About

Leave a Reply

Translate »