Home » KORABI New York » Ngushëllime / Condolences

Ngushëllime / Condolences

NGUSHËLLIME
Shprehim keqardhje dhe ngushëllime mbarë familjes Ramku dhe lojtarit tonë Jeton “Toni” Ramku për vdekjen e babait  të tij, Sejfedin “Dini” Ramku.

CONDOLENCES
We were saddened to hear of the death of Sejfedin “Dini” Ramku, father of Korabi player Jeton “Toni” Ramku.  We would like to extend or sincerest condolences to Toni and the entire Ramku family and our thoughts and prayers are with them.

About admin

Leave a Reply

Translate »