Home » KORABI New York » Ngushëllime

Ngushëllime

Klubi Futbollistik Korabi, New York, shpreh ngushëllimet më të thella familjeve të qytetarëve Shqiptarë që humbën jetën me rastin e shpërthimit të municioneve në Gërdec. Anëtarët, lojtarët dhe tifozët e Korabit ndajnë dhimbjen e madhe me familjet e të ndjerëve dhe shqetësimin e thellë për këtë ngjarje tragjike.  

Dëshirojmë edhe njëherë që t’u përcjellim ngushëllimet tona të thella të gjithë familjarëve të viktimave dhe gjithë popullit të Shqipërisë.

About admin

Leave a Reply

Translate »