Home » KORABI Dibër » Korabi i mori edhe 3 pikë të vlefshme

Korabi i mori edhe 3 pikë të vlefshme

Liga e Tretë e Maqedonisë

KORABI 5-2 Mirçe Acev (Makedonski Bord)

Arbër Kuka
Dibër, 13 Prill 2008 – Kjo lojë i ngjante më tepër një treningu se sa një lojë zyrtare, për shkak se ekipi mysafir në Diber udhëtoi me vetem 5 lojtarë, dhe pjesa tjetër u plotësua nga ana e lojtarëve rezervë të Korabit.

Me këtë “ndeshje” Korabi i mori edhe 3 pikë të vlefshme.

About

Leave a Reply

Translate »