Home » KORABI Dibër » Korabi humb në Leshani

Korabi humb në Leshani

Liga e Tretë e Maqedonisë

Leshani 2-1 Korabi
Gol: Fuat Spahiu

Arbër Kuka
Leshani, 27 Prill 2008 – Në këtë xhiro, Korabi ishte mysafir i ekipit Leshani.

Pjesën e parë ekipi Dibran e nisi në mënyrën më të mirë duke shënuar të parët në këtë ndeshje me anë të Fuat Spahiut, dhe po me këtë rezultat mbaroj dhe pjesa e parë.

Në pjesën e dytë eksperienca e lojtarëve vendas bëri që të ndryshohet rezultati, shënuan dy gola dhe i fituan 3 pikë të vlefshme.

About

Leave a Reply

Translate »