Home » KORABI Dibër » Korabi humb në Veleshtë

Korabi humb në Veleshtë

Liga e Tretë e Maqedonisë

Veleshta 2-1 Korabi
Gol: Fuat Spahiu

Arbër Kuka
Veleshtë, 25 Maj 2008 – Nndeshjen e parafundit për këtë sezonë Korabi e luajti si mysafir në Veleshtë.

Ekipi vendas shënoi i pari kah mesi i pjesës të parë. Ekipi Dibran me anë të golashënuesit me te mirë të këtij sezoni ariti që të barazoj rezultatin 1-1, dhe me këtë rezultat mbraoi pjesa e parë.

Ne pjesën e dyte përsëri ishte ekipi vendas që shëoni gol dhe me këtë gol aritën që të fitojnë lojën.

About admin

Leave a Reply

Translate »