Home » KORABI New York » Ngushëllime / Condolences

Ngushëllime / Condolences

NGUSHËLLIME
Shprehim keqardhje dhe ngushëllime Astrit Krkutit, dhe mbarë familjes Krkuti, për vdekjen tragjike të bashkëshortes Fatmire Kerkuti.

CONDOLENCES
We extend or sincerest condolences to Astrit Krkuti and his family for the tragic loss of his wife Fatmire Krkuti. Our thoughts and prayers are with them.

About admin

Leave a Reply

Translate »