Home » KORABI Dibër » Humbje e thellë me Kravarin

Humbje e thellë me Kravarin

Macedonian_Football_FederationLiga e Tretë e Maqedonisë

Kravari (Manastir) – KORABI 4-1 (1-1)
Gol: Fuat Spahiu

Arbër Kuka
Manastir, 31 Gusht 2008 – Korabi në xhiron e dytë të kampionatit ishte mysafir i ekipit të Kravarit. Këtë herë ekipi Dibran bëri një paraqitje shumë të dobët.

Pjesa e parë filloi mirë për Korabin, me anë të Fuat Spahiut aritën që të shënonin të parët, por vendasit mbas disa minutash aritën që ta barazonin rezulltatin dhe po me këtë rezulltat mbaroi pjesa e parë.

Pjesa e dytë i takoi krejtësisht ekipit vendas. Mbas një lojë të mirë aritën që të shënonin edhe 3 gola të tjerë në portën e Korabit.

Rezulltati përfundimtar 4-1.

About admin

Leave a Reply

Translate »