Home » KORABI Dibër » Fitore e thellë në Dibër kundër Mirçe Acev

Fitore e thellë në Dibër kundër Mirçe Acev

Macedonian_Football_FederationLiga e Tretë e Maqedonisë  

KORABI 6-1 Mirçe Acev
Gol: Faizi, Erbili (2), Fuat Spahiu, Albert Kaba, Uranik Turkeshi

Arbër Kuka
Dibër, 7 Shtator 2008 – Me këtë fitore lojtarët e Korabit e rikthyen atmosferën e mirë në ekip mbas humbjes të thellë që pësuan në xhiron e kaluar.

Në këtë ndehsje Korabi ka dominuar prej në fillim të ndeshjes dhe ariti që të shënojë një fitore të thellë.

About admin

Leave a Reply

Translate »