Home » KORABI Dibër » Mirënjohje nga “Sokolat”

Mirënjohje nga “Sokolat”

Sokolat

Grupi i tifozave “Sokolat”, Dibër i shprehin mirënjohje dhe falendërim të veçantë z.Murat Mela për kontributin moral dhe financiar që i ka dhëne klubit futbollistik Korabi, Dibër.

Njëherësh, “Sokolat” i falenderohen edhe për dhuratën që ua bëri me 120 bluza me llogon e këtij grupi “Sokolat”.

“Sokolat” urojnë dhe shpresojnë që ky bashkpunim me të nderuarin z.Murat Mela të jetë afatgjatë.

“Sokloat” do jenë gjithmonë të gatshëm për bashkpunim edhe me individ dhe me shoqata të tjera të cilat kanë si qëllim ritjen e nivelit sportiv në qytetin e Dibrës.

Me respekt grupi i tifozave
”Sokolat”, Dibër

About admin

Leave a Reply

Translate »