Home » KORABI Dibër » Ngushëllime / Condolences

Ngushëllime / Condolences

NGUSHËLLIME
Shprehim keqardhje dhe ngushëllime mbarë familjes Ramku dhe lojtarit tonë Shpetim “Steve” Ramku për vdekjen e nënës së tij, Pembe Ramku.

CONDOLENCES
We were saddened to hear of the death of Pembe Ramku, mother of Korabi player Shpetim “Steve” Ramku. We would like to extend or sincerest condolences to Steve and the entire Ramku family and our thoughts and prayers are with them.

About admin

Leave a Reply

Translate »