Home » KORABI Dibër » Karaorman (Strugë) – KORABI 6-2 (1-1)

Karaorman (Strugë) – KORABI 6-2 (1-1)

Macedonian_Football_FederationLiga e Tretë e Maqedonisë

Karaorman 6-2 KORABI
Gol: Drilon Koleci, Fuat Spahiu

Arbër Kuka
Strugë, 2 Nëntor 2008 – Deri kur do vazdhojë kështu? Me këto humbje që i bën si mysafir e vështirëson shumë vendin e 4-të (vend që mbetesh në ligë të tretë).

Korabi pësoi humbjen më të thellë për këtë sezonë si mysafir kunder Karaormanit në Strugë. Ishin vendasit që shënuan të parët, por menjëherë reaguan lojtarët e Korabit duke barazuar me anë të Drilon Kolecit dhe me këtë rezultat mbaroi pjesa e parë.

Në pjesën e dyte Korabi zhvilloi një lojë shumë të dobët dhe këtë shumë mirë e tregon rezultati, 5-1 në pjesë të dytë. Vendasit aritën që ta çojnë në dy avantazhin me gola në pjesën e dytë, por me golin e Fuat Spahiut rezultati u ngushtua në 3-2. Duke vazhduar me një lojë katastrofike Korabi pësoi edhe 3 gola të tjerë.

About admin

Leave a Reply

Translate »