Home » KORABI Dibër » Mlladost (Manastir) – KORABI 0-0

Mlladost (Manastir) – KORABI 0-0

Macedonian_Football_FederationLiga e Tretë e Maqedonisë

Mlladost (Manastir) 0-0 KORABI

Arbër Kuka
Manastir, 16 Nëntor 2008 – Përfundoi faza e parë e kampionatit.

Korabi ndeshjen e fundit në fazën e parë të ketij kampionati e luajti në Manastir kunder Mlladostit. Ishte ndeshja e parë dhe e fundit në këtë fazë të parë që Korabi nuk humbi ndeshjen si mysafir. Ndeshja mbaroi me rezultat të “bardhë” 0-0, si në shumicën e takimeve, edhe në këtë takim Korabi kishte disa raste për të shënuar, por përsëri pa finalizim.

Korabi rënditet i 4-i në rënditjen tabelare.

About admin

Leave a Reply

Translate »