Home » KORABI New York » Valantine’s Day 2009

Valantine’s Day 2009

 

Valentine’s Day

Dinner Dance

 

 

Saturday, February 14, 2009

7pm-1am

 Grand Marquis

 Route 9 South, Old Bridge, NJ

 

 

         

 Mbrëmje Gazmore

   

 

me rastin e ditës së

 

Shën Valentinit

 

dhe

 

Pavarësisë të Kosovës

14 Shkurt 2009

              

natën e Shtunë

7pm – 1am

në lokalin

Grand Marquis

Old Bridge, NJ 

 

Ju argëtojnë

Grupi Fisnikët

me solistët

Haxhi Maqellara

Agron Maqellara

Mimoza Gjikolla

 

About admin

Leave a Reply

Translate »