Home » KORABI Dibër » Leskoec (Ohër) – KORABI

Leskoec (Ohër) – KORABI

Korabi, Diber Liga e Tretë e Maqedonisë 

 

Arbër Kuka

8 Mars 2009 – Pas pushimit dimëror, këtë javë nisi sezoni pranveror në Ligën e Tretë të Maqedonisë.

Korabi në ndeshjen e parë të këtij sezoni duheshte ta luajë në Ohër kunder ekipit të Leskoecit,  por kjo ndeshje u anullua për shkak të një rast vdekjeje në ekipin e Leskoecit.

Akoma nuk është caktuar data se kur do luhet kjo ndeshje.

Xhiron e 15-të Korabi si vendas do e presë ekipin e Kravarit dhe sigurisht që të gjithë shpresojmë në një fitore.

About admin

Leave a Reply

Translate »