Home » KORABI Dibër » Mirçe Acev – KORABI

Mirçe Acev – KORABI

 Korabi, Diber Liga e Tretë e Maqedonisë 

Arbër Kuka
Ndeshja misidis Mirçe Acev dhe Korabit u anulua për shkak të motit të keq.

About admin

Leave a Reply

Translate »