Home » KORABI Dibër » Fitore e merituar

Fitore e merituar

 Korabi, Diber Liga e Tretë e Maqedonisë 

Korabi- Pitu Guli (Krushevë) 2-0
Gol:Fuat Spahiu, Adrian Mulladauti (P)

Arbër Kuka
Dibër, 4 Prill 2009 – Një fitore e merituar e Korabit, dominuan gjithë ndeshjen dhe aritën që të shënojnë dy here.

Lojtarët e Korabit bënë një lojë shumë ofanzive dhe bënin shumë raste për gola. Golin e parë e shënoi Fuat Spahiu.

Mbas një ndërhyrje të rëndë ndaj Fuat Spahiut, gjyqtari referoi një njëmbëdhjetëmetersh, të cilin Adrian Mulladauti e realizoi me gol.

Javën e ardhshme Korabi luan kundër Beslidhjes si mysafir.

About admin

Leave a Reply

Translate »