Home » KORABI Dibër » Korabi vazhdon me fitore në Dibër

Korabi vazhdon me fitore në Dibër

Korabi, Diber Liga e Tretë e Maqedonisë

Korabi – Dobrusheva 2-1 (2-1)
Gol: Drilon Koleci, Fuat Spahiu

Arbër Kuka
Dibër, 3 Maj 2009 – Fitorja e radhës në Dibër u shënua kunder ekipit të Dobrushevës.

Prej në pjesën e parë u vendos fituesi i kësaj ndeshje. Nga një aksion i nisur mirë dhe një krosim nga ana e Abdul Lleshit, sulmuesi Drilon Koleci shënoi golin e parë. Edhe goli i dytë u shënua shumë shpejt, edhe në golin e dytë u realizua një aksion i mirë që në fund me një gol të bukur e finalizoi Fuat Spahiu.

Mysafiret mbas disa rasteve që patën aritën ta ngushtojnë rezultatin ne 2-1.

Pjesa e dytë ishte një lojë pa shumë raste, të vetmin rast per gol e bëri Abib Klloboçishta i cili goditi shtyllën prej një distancë reth 30 metrash.

Korabi me këtë fitore i bëri 39 pikë dhe gjendet në vendin e 3-të. Ndërsa në vendin e parë dhe të dytë janë Vllaznimi me 55 pikë dhe Rabotniku me 50 pikë.

About admin

Leave a Reply

Translate »