Home » KORABI New York » Veterans lose away to Manalapan

Veterans lose away to Manalapan

MPj04340210000[1]Central Jersey Friendship League O-40 “A”

Manalapan – KORABI Veterans 5-3 (3-2)

Manalapan, NJ – 7 Qershor 2009 – Në ndeshjen e të djelës që u zhvillue në Manalapan, Veteranët edhe me qenëse e humbën ndeshjen 5-3, luajti mjaftë mirë dhe krijuan shumë shanca për gol që për fat të keq nuk ditën ti shfritzojnë. Golat u shënuan, 2 nga Kujtim Kaziu dhe nje nga Nehat Kerkuti.

Vlen të përmendet se në këtë ndeshje luajti si mysafir nderi, ish-lojtari i Korabit, Dibër, dhe shoku jonë Atli Gorenca.

About admin

Leave a Reply

Translate »