Home » KORABI Dibër » Korabi pësoi humbjen e dytë në Manastir

Korabi pësoi humbjen e dytë në Manastir

Korabi, Diber

Liga e Tretë e Maqedonisë

Heraklea (Manastir) – KORABI 3-2 (2-2)
Gol: Drilon Koleci (2)

Arbër Kuka
Manastir, 23 Gusht 2009 – Edhe një shancë tjetër e humbur për të fituar të paktën një pikë si mysafir pos asaj në Strugë kundër Karaormanit.

Në xhiron e dytë Korabi udhëtoi në Manastir ku zhvilloi ndeshjen kundër Heraklea. Vendasit shënuan të parët, ndërsa Korabi doli në avantazh me dy golat e Drilon Kolecit 1-2, por ekipi i Herakleas ariti ta barazojë rezulltatin në fund të pjesës të pare dhe me ketë rezulltat, 2-2 mbaroi pjesa parë.

Edhe në pjsën e dytë ashtu si në të parën, vendasit shënuan golin e avantazhit.

Rastin më të mirë për të fituar të paktën një pikë e kishte Abib Klloboçishta i cili në minutat e fundit të ndeshjes nuk ariti të shënojë nga pika e bardhë.

About admin

Leave a Reply

Translate »