Home » KORABI New York » Ngushëllime / Condolences

Ngushëllime / Condolences

NGUSHËLLIME
Shprehim keqardhje dhe ngushëllime mbarë familjes Pahumi dhe lojtarit tonë Alit Pahumi për vdekjen e nënës së tij, Nebika Pahumi.

CONDOLENCES
We were saddened to hear of the death of Nebika Pahumi, mother of Korabi player Alit “Al” Pahumi. We would like to extend or sincerest heartfelt condolences to Alit and the entire Pahumi family and our thoughts and prayers are with them.

About admin

Leave a Reply

Translate »