Home » KORABI Dibër » Korabi pësoi humbjen e tretë në këtë sezon

Korabi pësoi humbjen e tretë në këtë sezon

Korabi Diber

Liga e Tretë e Maqedonisë

 Veleshta – KORABI 2-1 (1-1)
Gol: Abib Kllobocishta

Arbër Kuka
Veleshtë, 13 Shtator 2009 – Të dielën në stadionin e Veleshtës Korabi humbi nga ekipi vendas me rezulltat 2-1.

Të parët shënuan vendasit, ndërsa për Korabin shënoi Abib Kllobocishta dhe pjesa e parë mbaroi me rezulltat të barabartë 1-1.

Në pjesën e dytë ekipi i Veleshtës shënoi golin e fitores nga pika e bardhë.

About admin

Leave a Reply

Translate »