Home » KORABI Dibër » U luajt ndeshja e anulluar në Demir Hisar

U luajt ndeshja e anulluar në Demir Hisar

Korabi Diber

Liga e Tretë e Maqedonisë

Vardino (Demir Hisar) – Korabi 2-0 (1-0)

Arbër Kuka
Demir Hisar, 16 Shtator 2009 – Katër lojë, katër humbje, si mysafir, ky është bilanci i Korabit për ndeshjet që i luan jashtë Dibrës.

Sot Korabi luajti lojën që u anullua me Vardinon në Demir Hisar. Edhe në këtë ndeshje lojtarët e Korabit u kthyen me humbje në Dibër. Vendasit shënuan një gol në pjesën e parë dhe një në pjesën e dytë, kaq mjaftoi që ta mposhtin Korabin me rezulltat 2-0.

About admin

Leave a Reply

Translate »