Home » KORABI Dibër » Korabi fitoi në Dibër

Korabi fitoi në Dibër

Korabi Diber

Liga e Tretë e Maqedonisë

Korabi – Kravari (Manastir) 3-0 (1-0)
Gol: Fuat Spahiu, Abib Klloboçishta

Arbër Kuka
Dibër, 20 Shtator 2009 – Korabi fitoi lehtësisht ndaj ekipt nga Manastiri, Kravarit.. Që në fillim të pjesës të parë vendasit dolën në avantazh me një autogol. Vazhdimi i lojës i takoi Korabit, bënë disa raste për gola por pa realizim të suksesshëm.

Ndërsa pjesa e dytë u luajt vetëm në fushën e kundërshtarit, ishin lojtarët e Korabit që udhëhoqën lojën dhe bënë një lojë shumë ofanzive duke mos e lejuar kundërshtarin të bëjë raste për të shënuar. I pari në pjesën e dyte shënoi Fuat Spahiu ndërsa golin e fundit të ndeshjes e shënoi Abib Klloboçishta.

About admin

Leave a Reply

Translate »