Home » KORABI Dibër » Humbje tjetër si mysafir

Humbje tjetër si mysafir

Korabi Diber

Liga e Tretë e Maqedonisë

Borec (Ohër) – Korabi 1-0 (1-0)

Arbër Kuka
Ohër, 4 Tetor 2009 – Korabi luajti ndeshjen e radhës si mysafir kundër ekipit të Borecit në Ohër, ashtu si në të gjitha ndeshjet deri më tani si mysafir, Korabi pësoi humbjen e radhës me rezulltat minimal 1-0.

Goli i vetëm dhe goli i fitores për ekipin e Borecit u shenua në fund të pjesës të parë, lojtarët e Korabit tentuan që të barazojnë rezulltatin por ishin të pafat.

About admin

Leave a Reply

Translate »