Home » KORABI Dibër » Fitore e lehtë në Dibër

Fitore e lehtë në Dibër

Korabi Diber

Liga e Tretë e Maqedonisë

Korabi – Përparimi (Ladorishtë, Strugë) 4-0 (1-0)
Gol: Fuat Spahiu 2, Abib Klloboçishta 2

Arbër Kuka
Dibër, 7 Tetor 2009 – Ndeshja e anulluar para një javë u zhvillua sot. Me rezulltat të thellë 4-0 ekipi i Korabit mposhti mysafirët nga Ladorishta e Strugës, ekipi i Përparimit ishte një kundërshtar i lehtë për Korabin.

Fuat Spahiu në minutën e 25-të shënoi golin e pare, me këtë gol dhe me disa raste tjera për të shënuar mbaroi pjesa e parë.
Pjesa e dytë ishte diçka më e lehtë, mbas disa raste të humbura për të shënuar, Abib Kllobocishta shënoi dy gola rrjesht, golin e fundit të takimit e shënoi Fuat Spahiu.

Adrian Mulladauti ishte një ndër lojtarët më të dalluar në këtë ndeshje, i pakalueshëm në mbrojte dhe protagonist i dy golave.

About admin

Leave a Reply

Translate »