Home » KORABI Dibër » Edhe një fitore në Dibër

Edhe një fitore në Dibër

Korabi Diber

Liga e Tretë e Maqedonisë

Korabi – Podmollçani (Prespë) 4-1 (2-1)
Gol: Drilon Koleci 2, Abib Klloboçishta, Abdul Lleshi

Arbër Kuka
Dibër, 11 Tetor 2009 – Në xhiron e 11-të Korabi luajti kundër Podmollçanit nga Prespa dhe fitoi me rezultat 4-1.

Si rallë herë në minutat e para të ndeshjes të parët shënuan mysafirët por me golat e Abib Klloboçishtës dhe Drilon Kolecit pjesa e parë mabroi me rezulltat 2-1.

Në pjesën e dytë u zhvillua një lojë më e hapur, edhe vendasit edhe mysafirt disa herë aritën që të rezikojnë portat, por Adrian Mulladauti si përherë ka qenë lojtari kryesor për të hequr rezikun nga porta e Korabit me nderhyrjet e sigurta në mbrojtje.

Abdul Lleshi shënoi golin e tretë në ketë ndeshje, ndërsa rezulltatin përfundimtar e vendosi Drilon Koleci me një super gol, një gjuajte të fuqishme nga 30 metra.

About admin

Leave a Reply

Translate »