Home » KORABI Dibër » Shumë gola, asnjë pikë për Korabin

Shumë gola, asnjë pikë për Korabin

Korabi Diber

Liga e Tretë e Maqedonisë

Fallanga (Demir Hisar) – Korabi 4–3 (2-1)
Gol: Fuat Spahiu, Musa Samarxhiu, Abib Klloboçishta

Arbër Kuka
Demir Hisar, 18 Tetor 2009 – Në ndeshjen që u zhvillua në Demir Hisar midis Fallangas dhe Korabit vendasit shfrytëzuan traditën e Korabit, që deri tani skanë marë asnjë rezulltat pozitiv si mysafir.

Në pjesën e pare erdhën në epersi vendasit 2-0. Fuat Spahiu ngushtoi rezulltatin 2-1 dhe me këtë rezulltat mbaroi pjesa e parë.

Si në pjesën e parë ashtu edhe në të dytën, vendasit shënuan te parët, përseri Korabi ngushtoi rezulltatin 4-2 me anë të Musa Samarxhiut. I fundit shënoi Abib Klloboçishta dhe me rezulltat 4-3 mbaroi kjo ndeshje.

About admin

Leave a Reply

Translate »