Home » KORABI New York » Valantine’s Day 2010

Valantine’s Day 2010

 

MBRËMJE GAZMORE

Me rastin e ditës së Shën Valentinit

dhe

Pavarësisë të Kosovës 

ditën e

DIEL, 14 SHKURT 2010

7 pm – 1 am

ju argëtojnë

Haxhi & Agron Maqellara,

Mimoza Gjikolla

me grupin Fisnikët

dhe

DJ TICO

 

VALANTINE’S DAY

Dinner Dance

SUNDAY, February 14, 2010

7 pm – 1 am

entertainment by

Haxhi & Agron Maqellara,

Mimoza Gjikolla

with the FISNIKËT band

and

DJ TICO

About admin

Leave a Reply

Translate »