Home » KORABI Dibër » Korabi humb në Prespë

Korabi humb në Prespë

Liga e Tretë e Maqedonisë

Korabi Diber

Prespa – Korabi 2-1

Arbër Kuka
Prespë, 28 Mars 2010 – Në xhiron e dytë Korabi udhetoi në PrespE dhe humbi me rezultat 2-1.

Të parët në avantazh kaluan ekipi i Korabit, por ashtu si në shumë raste tjera vendasit mundohen që me çdo kusht të fitojnë ndeshjen, duke përdorur forcë dhe presion tek gjyqtari kryesor.

About admin

Leave a Reply

Translate »