Home » KORABI Dibër » Korabi mposhtet në Manastir

Korabi mposhtet në Manastir

Liga e Tretë e Maqedonisë

Korabi Diber

Kravari (Manastir) – Korabi 3-1 (1-0)
Gol: Abib Kllobocishta

Arbr Kuka
Manastir, 18 Pril 20010 – Mbas rezulltateve të mira Korabi mposhtet nga ekipi i Kravarit në Manastir.

Fillimi nisi shumë mirë, raste të njëpasnjëshme për të shënuar për lojtarët Dibranë por fati nuk ishte në anën e tyre. Ashtu siç ndodh në këtë sport, nëse nuk shënon, të shënojnë. Minutat e fundit të pjesës të parë gjyqtari ishte i pavemendshëm në një ndërpreje në mesin e fushës, lojtarët e Korabit diskutonin me gjyqtarin reth vendimit të marrë, ndersa vendasit e shfrytëzuan këtë rëmujë dhe nisën lojën, dolën të vetëm para portës të Korabit dhe kështu shënuan dhe me këtë rezulltat mbaroi pjesa e parë.

Pjesa e dytë u luajt me një tension të lartë, kjo gjë shkoi në të mirë të vendasve, shënuan edhe dy herë. Ndërsa Abib Klloboçishta ariti të ngushtojë rezulltatin, gol i cili ishte dhe i fundit në këtë ndeshje.

About admin

Leave a Reply

Translate »