Home » KORABI Dibër » Korabi humb në Prespë

Korabi humb në Prespë

Liga e Tretë e Maqedonisë

Korabi Diber

Podmollçani (Prespë) – KORABI 2-1
Gol: Fais Ravmanoski

Arbër Kuka
Prespë, 9 maj 2010 – Në dy xhirot e kaluara Korabi nuk ka mundur te fitojë asnjë pikë.

Javën e kaluar humbi në Dibër nga ekipi i Ohrit ndërsa këtë javë udhëtoi në Prespë, dhe në këtë ndeshje nuk mundën të fitojnë asnjë pikë.

Vendasit që në pjesën e parë aritën të shënojnë dy gola dhe thuajse e siguruan fitoren.

Ndërsa në pjesën e dytë Fais Ravmanoski shënoi për Korabin dhe ngushtoi diferencën në një gol. Në vazhdim aritën të bëjnë disa ratse për të shënuar golin e barazimit por realizimi ishte i dobët.

Rënditja e liges së tretë mbas xhiron e 28-ë

1  Karaorman 70
2  Ohri Leto 65
3  Vardino 49
4  Prespa 47
5  Pitu Guli 46
6  KORABI 41
7  Mirce Acev 37
8  Veleshta-3 34
9  Dobrushevo 33
10  Fallanga 31
11  Podmolcani 29
12  Rabotnik-3 28
13  Flamurtari 26
14  Kravari 24
15  Heraklea 20
16  Mlladost-3 20
17  Porece 7

About admin

Leave a Reply

Translate »