Home » KORABI New York » Veteranët fitojnë si mysafir

Veteranët fitojnë si mysafir

Central Jersey Friendship Soccer League

Frendship Ball

Over40 “A” Division  

Monroe – KORABI Veterans 1-2
Goals: Alit Pahumi, Kujtim Kaziu

Agim Fishta
Monroe, NJ – 9 Maj 2010 – Loja u zhvillue nën kushte të vështira mbasi frynte erë e fortë.

Në pjesën e parë Korabi luajti më mirë kur dhe i shënoi dy golat. Golin e parë e shënoi Alit Pahumi nga penalltia kur e dërgoi portjerin në anën e kundert. Golin e dytë e shënoi Kujtim Kaziu, siç duket se ju prish munxhija.

Në pjesën e dytë me ndihmën e erës të fortë kundershtarët luajtën më mirë por Veteranët u mbrojtën shumë mirë, falë Lajit dhe Çakes.

About admin

Leave a Reply

Translate »