Home » KORABI Dibër » Tjetër humbje si mysafir

Tjetër humbje si mysafir

Liga e Tretë e Maqedonisë

Korabi Diber

Mirçe Acev – KORABI 3-2 (1-1)
Gol: Pajtim Cami (2)

Arbër Kuka
Demir Hisar, 19 Maj 2010 – Lojtarët e Korabit udhëtuan në Demir Hisar ku zhvilluan një ndeshje kundër Mirce Acev.

Në pjesën e parë, me golin e shënuar nga Pajtim Cami, Korabi doli në avantazh. Por vendasit barazaun rezulltatin prej në pjesën e parë.

Mbas rezulltatit të barabartë nga pjesa e parë, Mirce Acev nuk lejoi më që në këtë ndeshje të dalë në avantazh Korabi dhe aritën të shenojnë dy gola dhe çuan rezulltatin në epërsi 3-1.

Pajtim Cami e nisi dhe e mbaroi me gol këtë ndeshje, ariti të ngushtojë rezulltatin në 3-2, por fatkeqësisht me këtë rezulltat mbaroi ndeshja.

About admin

Leave a Reply

Translate »