Home » KORABI Dibër » Korabi tregoi vlerat e saj në Manastir

Korabi tregoi vlerat e saj në Manastir

Liga e Tretë e Maqedonisë

Korabi Diber

Mlladost – KORABI 0-4 (0-2)
Gol: Fuat Spahiu 2, Abdul Lleshi, Abib Klloboçishta

Arbër Kuka
Manastir, 30 Maj 2010 – Korabi luajti ndeshjen e fundit në këtë sezonë si mysafir kundër Mlladostit në Manastir dhe ariti të fitojë me një rezulltat të thellë 0-4.

Në këtë ndeshje u aktivizuan Fitim Samarxhiu dhe Muhamet Trapi (jo si portier, por si lojtar mbrojtes).

Lojtarët e Korabit aritën që ekipin e Mlladostit ta mposhtin pa asnjë problem. Në pjesën e parë Fuat Spahiu shënoi dy herë në portën kundërshtare. Ndërsa në pjesën e dytë nga njëherë shënuan Abdul Lleshi dhe Abib Klloboçishta.

About admin

Leave a Reply

Translate »