Home » KORABI New York » Valentine’s Day 2011

Valentine’s Day 2011

 MBRËMJE GAZMORE

Me rastin e ditës së Shën Valentinit

dhe

Pavarësisë të Kosovës 

ditën e

SHTUNË, 12 SHKURT 2011

6:30 pm – 12:30 am në Grand Marquis

ju argëtojnë

Haxhi & Agron Maqellara,

Mimoza Gjikolla

me grupin Fisnikët

dhe

DJ TICO

 

VALANTINE’S DAY

Dinner Dance

SATURDAY, February 12, 2011

6:30 pm – 12:30am am at Grand Marquis 

entertainment by

Haxhi & Agron Maqellara,

Mimoza Gjikolla

with the FISNIKËT band

and

DJ TICO

About admin

Leave a Reply

Translate »