Home » KORABI Dibër » Korabi i Nju Jorkut vziton Dibrën gjatë manifestimeve të 90-vjetorit dhe hyrjes në Ligën e Dytë

Korabi i Nju Jorkut vziton Dibrën gjatë manifestimeve të 90-vjetorit dhe hyrjes në Ligën e Dytë

Ditën e Shtunë, 28 Maj 2011

Kafe me kryetarin Fida

DSC_6032

Pjesmarje në Akademi Solemne për 90-vjetorin e Korabit

251511_194965070549430_135668879812383_525917_2272685_n[1]

Tetovë, Shkëndija – Metalurgu 2:2, mysafir tek Shkëndija, kampion i Maqedonisë

DSCN0311

Ditën e Diel, 29 Maj 2011

Pritëm KF Shkëndijën në Venec

Korabi – Shkëndija 2:0

DSC_0131

Darkë me lojtarët dhe udhëheqësitë e të dy klubeve

DSC_0083

 

Gjatë qëndrimit në Dibër, ndër të tjerë, patëm takime të shumëfishta me:

  • Kryetarin Dr. Argëtim Fida
  • Myftiun Mr. Ruzhdi Lata
  • Drejtorët e Knaufit
  • Disa biznismen lokal
  • Disa persona perspekiv për udhëheqësi të Korabit

About admin

Leave a Reply

Translate »