Home » KORABI Dibër » Renovimi i Poligonit në Dibër

Renovimi i Poligonit në Dibër

Dibër 26 Qershor: Sh.Q.”One dollar for Dibra” në bashkëpunim me ” KORABI Ready Mix” bënë renovimin e poligonit. Me këtë rast u organizua një mini turnir. Ekipet u përbën nga lojatarë aktual dhe veteran të fubollit. Kjo ishte edhe një nga projektet e radhës nga SH.Q.”One Dollar for Dibra”. Kështu tregojnë se janë të angazhuar për një Dibër që i ka hije.

poligoni[1] 

About admin

Leave a Reply

Translate »