Home » KORABI New York » Humbje e thellë në Bogovinë

Humbje e thellë në Bogovinë

 Liga e Dytë e Maqedonisë

       Korabi Diber

Drita – KORABI 5-1 (1-1)

Bogovinë (Tetovë), 16 Tetor 2011 – Korabi pësoi humbjen më të thellë në që nga promovimi në Ligen e Dytë vendore.

Pjesa a parë përfundoi me rezulltat të barabartë 1-1.

Pjase a dytë ishte katastrofale mbasi Korabi luante me 10 lojtarë, Nasiri u ndëshkua me karton të kuq, dhe pësoi 4 gola.

About admin

Leave a Reply

Translate »