Home » KORABI New York » Prapë humbje e Korabit

Prapë humbje e Korabit

 Liga e Dytë e Maqedonisë

       Korabi Diber

Pobeda Junior – KORABI 2:0

Prilep, 23 Tetor 2011 – Fatkeqësisht prapë humbje e Korabit. Fundi i lojës 2:0, dhe nga minuta e 44′, kur edhe pranuan golin e parë, përsëri karton të kuq, kësaj radhe për Kolecin.

Humbja ska arsyetim por po përsëritet e njejta gjë – mosdiciplinë.

Fati nuk na deshti pjesën e parë kur edhe patëm 3 shansa për gol, njëra me shtyllë bile, dhe kur nuk shënon të shënojnë

Referet si zakonisht, mezi presin të dënojnë.

Pritje në nivel nga klubi dhe lojtarët, dhe pafund sharje nga publiku në çdo aspekt.

About admin

Leave a Reply

Translate »