Home » KORABI New York » Humbje e thellë në Shkup

Humbje e thellë në Shkup

Liga e Dytë e Maqedonisë

Korabi Diber

Makedonija Gjorgje Petrov – KORABI 5:0

Shkup, 27 Mars, 2012 – Korabi pësoi një ndër humbjet më të thella të kohërave të fundit dhe shpresojmë që nuk to të ngelin pasoja në luftën per egzistencë.

About admin

Leave a Reply

Translate »