Home » KORABI New York » Korabi fiton në Gostivar

Korabi fiton në Gostivar

Liga e Dytë e Maqedonisë

 Korabi Diber 

Gostivari – KORABI 1:2
Gol: Cvete Delioski, Briliant Syla

Gostivar, 14 Prill 2012 – Fitorja e parë si mysafir mund ta shpëtojë sezonën e Korabit dhe ti sigurojë egzistencë në ligën e dytë.

About admin

Leave a Reply

Translate »